معرفی کتاب
نبرد دین با علم
برتراند راسل
در این کتاب راسل به بیان بخشی از تاریخ رابطه بین دین و علم می پردازد. با منطقی روشن و بیانی کوبنده آشکار می کند آنان که خود را کارشناسان علوم الهی نامیده اند همیشه سد راه پیشرفت علم و دانش بوده اند. آنان که خود را روحانی و پیام خود را آسمانی می دانند همیشه با نیرو و توانشان از گسترش حقیقت جلوگیری کرده اند. این روحانیون هوادار مهربانی و معنویت، در عمل دانشمندان را زنده سوزانیده اند؛ آنان را به خاطر بیان حقیقت علمی به دادگاه و زندان کشانده اند؛ و در طول تاریخ همواره سبب آزار و اذیت هوادارن علم و معرفت بوده اند.
دین برای خداناباوران
آلن دو باتن
کامبیز توانا
در این کتاب به مشکلات جوامع سکولار پرداخته شده و نویسنده تلاش دارد با پیشنهاد بکارگیری پاره از جنبه های مثبت و رفتارهای اجتماعی ادیان، از هم گسیختگی افراد در جوامع سکولار را برطرف کند.
فصل اول این کتاب در این وبسایت مطرح شده است که در صورت تمایل می توانید به آن مراجعه کنید.
هیومنیسم چیست؟
Stephen Law
دانیال جعفری
این کتاب ترجمه ایست از یادداشت Stephen Law در رابطه با چیستی هیومنیسم یا انسان باوری که توسط دانیال جعفری ترجمه شده است.
در اینجا نویسنده تلاش کرده تا با بیان ساده بگوید هیومنیسم چه می باشد و در قسمتی دیگر با بیان این که هیومنیسم چه نمی باشد، برداشتهای نادرست را در این رابطه مطرح کرده است.
ترس سیاه
کسری راوی
در این کتاب نگارنده کوشیده تا با ریشه یابی مشکلات و معضلات ایران و ایرانی و نقد صریح برخی فرهنگها و خرده فرهنگهای ایرانیان، راهی برای بهبود و رهایی از این مشکلات و معضلات بیابد، که به نقل از نگارنده؛ شالوده این نوشتار بر مبنای نقد ایرانی میباشد .
این کتاب شامل سه بخش اصلی است که در ابتدا برای بیان خصلت های نامطلوب ایرانیان و نقد آن تلاش شده و در ادامه کوششی در جهت ریشه یابی دلایل و عوامل پیدایش این خصلت ها گردیده است و در انتها به دنبال راهکار هایی در جهت رفع این رفتارها و خصلت های نامطلوب، پیشنهاد هایی از طرف نگارنده ارایه شده تا شاید بتوان در گذر زمان از این خصلت ها رهایی یابیم. پیش گفتار کتاب نیز در دسترس قرار داده شده است.
این کتاب در خارج از ایران نگارش و چاپ شده است و جهت تهیه آن می بایست با مراجعه به سایت کتاب آنلاین اقدام به خرید نمایید.